Vuosi 2013 on alkanut vauhdilla, ja tuonut mukanaan paljon ajateltavaa sekä aktiivista vihreää toimintaa.

Vaikka olen arvoiltani ollut vihreä jo pitkään, olen puolueen jäsenenä melko uusi. Liityin jäseneksi 2011 eduskuntavaalien jälkeen, ja aktiivisesti lähdin mukaan toimintaan keväällä 2012. Kuitenkin vasta kunnallisvaalikampanjan myötä  tempauduin toden teolla mukaan, ja sain mahdollisuuden tutustua myös muihin kuin oman yhdistykseni vihreisiin, jotka ainakin täällä Turussa ovat ihan huippuporukkaa.

2013 on vuosi, jolloin on hyvä tulla mukaan yhdistysten toimintaan. Tämä vuosi on pyhitetty jäsenistön kuuntelemiselle, onnistuneemmalle yhdistystoiminnalle, uusiin ja vanhoihin vihreisiin tutustumiselle sekä paremmalle politiikalle. Maailmaa on mahdollista muuttaa, ja hauskempaa se on yhdessä. Emme tarvitse superihmisiä, eikä kukaan ole täydellinen, mutta jokaisella on vahvuutensa, ja yhdessä voimme löytää parhaan potentiaalimme.

Minulle Turun Seudun Vihreiden Naisten hallituslaisena tärkeintä ovat naisten asemaan liittyvät teemat, joihin voimme ottaa kantaa, ja joiden puolesta pitää meteliä. Käytännössä yhdistystoiminta on paljon muutakin kuin kovaa politiikkaa. Se on ajatustenvaihtoa, oppimista, uusia näkökulmia ja hauskanpitoa. Tule rohkeasti mukaan.

http://www.vihreat.fi/liity-jaseneksi